Upzanddownz's Media - If You Can'T Beat Upzanddownz, Join Upzanddownz.

Härligt att ha sitt egna

Det är verkligen skönt att ha sitt egna hus när man åker iväg utomlands. Ja det är underbart att få komma hem till sitt sommar hus någon annanstans. Man kan ju köpa bostad i spanien och kunna njuta av sin bostad så mycket man kan.
Då kan man ha sina saker kvar där och så behöver man inte ta med sig massor med saker varje gång som man åker på semester och det är ju väldigt skönt att man kan ha det på det viset.

Enkelt och smidigt

Ja det är ju så man vill ha det, man vill ha det enkelt och smidigt när man ska åla på semester. Ja det finns så många olika sätt att ha semester på och man vill ju ha det på ett sätt som gör att man verkligen kan koppla av och ta det lugnt.
Och har man då sitt egna så blir det ju så på något sätt att man kan koppla av på ett annat sätt och ta det lugnt och ha det skönt. Man har sina saker och man tar det som det kommer så blir det ju ännu skönare.
Ja det finns så mycket som är härligt och som man vill göra när man har semester, det finns så mycket som är härligt och det är ju såklart väldigt olika vad det är man vill göra. Det kan hända att man vill ta det lite lugnt och bara slappa eller så kanske man vill göra en massor med aktiviteter. Ja det där är så olika och man får hitta sitt sätt att ta det lugnt på och samla energi på. 
Det är bra att man kan göra det på det sätt som man vill och tycker är skönt och som gör att man känner att man har semester. Ja det är det som är härligt.